Home » Uitleg aanbod

 

Ik laat de stilte van mijn hart toe in de drukte van mijn alledaags bestaan

Kleine moeite, groots effect

Uitleg over het aanbod van Pure Joy

 

* Coaching

   Door in gesprek te gaan, en je open te stellen voor feedback, stel jij jezelf in de gelegenheid om:

   heldere antwoorden op jouw vragen te vinden en ook te zien hoe je wat eerst negatief leek, nu op positieve manier vóór je kunt laten werken.

   Door open en zonder angst samen te kijken naar jou uitdagingen, zul je dus oplossingen zien en leren hanteren.

* Reiki behandeling

   Voor energetische ontgifting en frisse doorstroming van energie. Deze behandeling werkt lichamelijk en geestelijk bevrijdend en reinigend.

   Het reguleert de levensenergie, bevordert het loslaten van emotionele blokkades op een zachte manier en vermindert stress.

   Reiki  biedt een natuurlijke ondersteuning in jouw processen en voelt als thuis komen in je zelf.

   Reiki is een waardevolle aanvulling op de reguliere- en natuurgeneeskunde. 

 

 

 * Aroma Touch Technique Massage

   Bij deze massage vorm werk ik met 8 verschillende essentiële oliën van Do Terra .Allereerst wordt het lichaam in ontspanning gebracht.

   De volgende stap is het afweersysteem te ondersteunen. De daarop volgende oliën zullen pijnlijke spieren en gewrichten ontspannen en werken

   ontstekingsremmend. De laatste 2 oliën zullen zorgen voor de homeostase in het lichaam. Zij creëren balans in het zenuwstelsel.

   Een bijzondere  door Dr. David K. Hill ,D.C. ontwikkelde manier om op een zachte wijze, dus zonder kracht, de  blokkades in jouw lichaam op te

   heffen. Ik werk langs de meridianen op de rug, behandel het hoofd en tenslotte ook de voeten. Evt. in overleg kan er voor gekozen worden

   specifiek op jouw klachten afgestemde oliën te gebruiken. Een proefflesje van die oliën krijg je dan mee naar huis ter ondersteuning.

   In de zuiverheid van deze oliën zit hun kracht. Ze zullen je verbazen zoals ze mij iedere keer weer stil doen worden en versteld doen staan.

 

                          Maak je geen zorgen over de keuze, iedere massage is uniek, en zal helemaal op jou afgestemd zijn.

 

Simpel leven, stralende glimlach