Home » Even voorstellen

 

 

Een boom groeit niet door aan de takken te trekken,

maar door de wortels water te geven

    

Mijn naam is Letty Robben,

Al zolang ik me kan herinneren is het mijn grote wens om de wereld een stukje mooier en vooral lichter te maken voor mezelf en andere mensen.

Toen bleek dat ik in het reguliere medische circuit mijn draai niet kon vinden zocht ik naar andere vormen van hulp bieden aan mensen.

Ik studeerde af in allerlei vormen van alternatieve geneeswijzen zoals Reiki. 1,2 en Master,Integratieve massage, Shamballa healing, Reconnective Healing,Tuina-massage , edelsteen therapie en ook een reguliere MDGO VZ opleiding van 2 jaar incl. diploma kon aan de lijst worden toegevoegd. Ook ontdekte ik tijdens een Sjamanen  opleiding en een Summerschool Mediumschap, dat ik van nature sjamaan en medium ben, maar wist niet zo goed wat ik er allemaal mee moest. 

Uiteindelijk liet ik mijn angsten om "anders" te zijn los en ging ik gebruik maken van de vaardigheden die ik geleerd had tijdens mijn studies en met succes, steeds wanneer ik een ander mens een klein beetje verder op weg kon helpen werd ik daar zó blij van!

Ik ontdekte dat mijn leven makkelijker verliep wanneer ik me in balans voelde.

Kortom ik leerde mijn eigen gevoelens en talenten kennen en waarderen. Daardoor alleen al herstelde zich de balans. 

Ik werkte al meer dan 25 jaar met essentiële oliën maar ruim 3 en een half jaar geleden heb ik de essentiële oliën van Do terra ontdekt. Een heel puur product waar ik superblij van word om mee te werken. Na het behalen van het Aromatouch Technique Certificaat ben ik de oliën gaan gebruiken in mijn praktijk.

 

Wat ik met “Pure Joy “over wil brengen is:

Weet dat jij een geheel bent, Body-Mind-Soul, mooi in jouw eigen vorm.

Jij bent een prachtig onderdeel van de natuur, en dus altijd in beweging.

En ook jij kunt leren genieten en houden van wie en wat je bent.

Een prachtig Mens !

 

                                                                                          Simpel leven, stralende glimlach