Home » Even voorstellen

 

 

Een boom groeit niet door aan de takken te trekken,

maar door de wortels water te geven

    

Mijn naam is Letty Joyce Robben. 

Na jarenlang onderzoek, studie en beoefening in de zin en onzin van mijn bestaan kwam ik tot deze simpele ontdekking:

Ik probeerde iets te worden wat ik al vanaf mijn geboorte was geweest: Mens!

Dat dit niet altijd vlekkeloos verliep is een zachte uitdrukking van hoe ik mijn jeugd en jong volwassenheid beleefd heb. Dus lag het voor de hand dat ik uit zou gaan zoeken wat ik verkeerd deed. Of in ieder geval verkeerd begreep. Ik pakte iedere mogelijkheid aan waar het zelfstudie en ontwikkeling betrof, om zo dichterbij antwoorden te komen.

Ik studeerde cum laude af in allerlei vormen van alternatieve geneeswijzen zoals Reiki,Integratieve massage, Shamballa healing, Reconnective Healing,Tuina-massage , edelsteen therapie en ook een reguliere MDGO VZ opleiding van 2 jaar incl. diploma kon aan de lijst worden toegevoegd. Ook ontdekte ik tijdens een sjamanen opleiding dat ik van nature sjamaan en medium ben, maar wist niet zo goed wat ik er allemaal mee moest. 

Na verloop van tijd richtte ik mij weer meer op mijn gezin en inmiddels uitgroeiende familie. Met veel liefde en plezier maar toch was er steeds de onrust dat ik meer uit mijn eigen leven moest halen dan alleen de matriarch van de groep te zijn.

Gaandeweg liet ik mijn angsten om "anders" te zijn los en ging ik gebruik maken van de vaardigheden die ik geleerd had tijdens mijn studies en met succes, steeds wanneer ik een ander mens een klein beetje verder op weg kon helpen werd ik daar zó blij van!

Ik leerde begrijpen waar de link lag tussen alles wat ik tot dan toe bestudeerd had. De hoofdschakelaar was Energie. Maar het was pas tijdens mijn Tui-Na massage opleiding dat ik er handen en voeten aan kon geven.

In de Oosterse geneeskunde vond ik de logica en het gevoel van sturing voor deze Energie. Dat haalde voor mij de hocus-pocus eraf, en zo groeide het idee dat ik mijn vaardigheden en natuurlijke gaven met anderen kon delen zonder het etiket 'vage zwever' op me zelf te hoeven plakken. 

Ik ontdekte ook dat mijn leven makkelijker verliep wanneer ik me in balans voelde. Dus begon ik weer te mediteren, mijn druktemakersgeest af en toe rustig te maken. Eens nee te zeggen wanneer ik ergens echt geen zin in had. Mijn eetgewoontes stap voor stap te veranderen. Tijd te nemen om gewoon een middag niets geplands te doen. Ik startte weer met yoga en qi gong en ging een nieuwe taal leren.

Kortom ik leerde mijn eigen gevoelens kennen en waarderen. Daardoor alleen al herstelde zich de balans. 

Sinds een ruim half jaar heb ik de essentiële oliën van Do terra ontdekt. Een prachtig puur product waar ik superblij van word om mee te werken. Onlangs heb ik ook het Aromatouch Technique Certificaat behaald en kan ik niet wachten om deze heerlijke zuivere oliën in te kunnen zetten in mijn praktijk en jou er kennis mee te laten maken!

 

Wat ik in mijn praktijk Pure Joy over wil brengen is:

Weet dat jij een geheel bent, Body-Mind-Soul, schitterend in jouw eigen vorm.

Je bent geen machine waar soms een onderdeel van kapot gaat, of vervangen moet worden.

Jij bent ook geen computer die geprogrammeerd is.

Jij bent een prachtig onderdeel van de natuur, en dus altijd in beweging in samenhang en spel met de natuur.

En ook jij kunt leren genieten en houden van wie en wat je bent.

Een prachtig Mens !

 

                                                                                          Simpel leven, stralende glimlach