Home » Boek

Eind 2012, nadat ik eindelijk al mijn moed bij elkaar geschraapt had en de hele smoezentrommel om het niet te doen,leeg was, ben ik in eigen beheer mijn boek uit gaan geven. In februari 2013 kon ik de dozen met boeken bij de drukkerij ophalen!

Het boek vertelt mijn eigen levensverhaal, zoals ik de wereld zie in al haar pracht maar ook met de valkuilen die ik tegen ben gekomen tot nu toe.

Het boek is in 2 delen opgesplitst. Het eerste deel is geschreven vanuit mijn menselijke kijk op het leven en doorspekt met gesprekken met wat ik " de Grootmoeders" noem. Dit zijn de stemmen van zielen die al zijn overgegaan en graag hun wijsheid in Liefde met mij wilden delen. In het tweede deel beschrijf ik mijn belevenissen vanuit de NAW( niet alledaagse werkelijkheid). Deze belevenissen kwam ik tegen tijdens mijn sjamanistische reizen. Ik heb ze als verhalen opgeschreven.

Fragment:En ja, het is soms doodeng en lijkt bijna onmogelijk om dit alles voor jezelf te doen, zonder schaamte of schuldgevoel. Het klopt als je zegt dat het niet leuk is om het gevoel te hebben de ander te kwetsen met jouw beslissing. Welke beslissing dit ook maar is voor jou. En natuurlijk is het rechtuit irritant wanneer je ego(dat stemmetje in je hoofd) of iemand anders jou bij herhaling op je "verkeerde" beslissingen wijst.

Maar op een dag wakker te worden en je te realiseren dat jij het leven "lijdt" in plaats van "leidt" zoas jij het graag wilt is nog veel angstaanjagender want de tijd tikt gewoon door.

 

Je kunt het boek bij mij kopen, bestellen of via www.boekenbestellen.nl . Het is ook als ebook te koop.

de prijs is € 14,95 ex. verzendkosten. Ook bij Edelsteencentrum De Krater in Ter Idzard en bij Boekhandel Zwikstra in Wolvega te koop.